Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prislista

Ladda ner komplett prislista i PDF-format.

Priser: LGIT Webb

Serverhosting

LG IT:s serverhostingtjänst ger dig full kontroll över dina servrar samtidigt som du får den stabilitet och säkerhet som verksamheten kräver. Du behöver inte tänka på saker som Internetkapacitet, ström, kyla, backup och övervakning. Det ger dig mer tid att fokusera på företagets kärnverksamhet. 

Läs mer...

Övriga webbhotelltjänster

Om du behöver mer än det vi erbjuder i våra webbpaket så kan du enkelt lägga till extratjänster enligt följande upplistning. Det här är vad vi erbjuder.

Läs mer...

Domännamn

 Det finns ungefär lika många toppdomäner som det finns länder, men i Sverige är vi mest bekant med toppdomänerna .se, .com, .net, .eu och .nu. Domännamn består oftast av ett ord/namn följt av en toppdomän, tex lgit.se.

Boka via oss för en problemfri förvaltning och hantering av era domännamn. Vill ni ha allt samlat i samma domänportfölj, slippa tänka på förnyelser och slippa oroa er för risken att mista ett viktigt domännamn? Kontakta oss!

Läs mer...

Våra partners

 
 
Hem Webbhotell Tilläggstjänster