Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Outlook 2007 (POP3/IMAP)

Inställningar för Microsoft Outlook 2007. Steg för steg guide för hur du ställer in din e-postklient.

 

  1. Starta Microsoft Outlook 2007 och klicka på KontoinställningarVerktyg-menyn.
  2. Om guiden Lägg till nytt e-postkonto startas automatiskt går du direkt till steg 3.
  3. Klicka på knappen Nytt.
  4. På sidan Välj e-posttjänst väljer du det översta valet, Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP och klickar sedan på Nästa
  5. På sidan Automatiska kontoinställningar fyller du inte i några uppgifter, klicka istället i rutan Konfigurera serverinställningar eller ytterliggare servertyper manuellt, klicka sedan på Nästa.
  6. På sidan Välj e-posttjänst markerar du Internet-e-post och klickar sedan på Nästa.
  7. Fyll i dina uppgifter i fälten, namn, e-postadress samt användarnamn och lösenord som du har fått av oss. Obs! Om du är orolig för att någon ska använda ditt e-postkonto klickar du i rutan Kom ihåg lösenordet så att den avmarkeras. Du måste då ange lösenordet varje gång du skickar och tar emot e-post. Servern för inkommande e-post är mail.[dindomän] men du kan även använda mail.lgitwebb.se Utgående server anger du samma sak, om du däremot harTelia som internetleverantör så måste du ange Telias e-postserver, den är vanligtvis mailout.telia.com, klicka sedan på Nästa och sedan på Slutför.

Våra partners