LG IT Support

Fjärrsupport

Fjärrsupport

Fjärrsupport är en tjänst för att kunna hjälpa dig med t.ex. e-postinställningar. Med din tillåtelse, får vi möjlighet att logga in på din dator och hjälpa dig, utan att fysiskt närvara på plats framför datorn.

Medans vi hjälper dig kan du följa med i allt som sker på datorn. För varje gång vi hjälper dig via fjärrsupport skall du ge tillåtelse. En stor del av alla problem och inställningar kan åtgärdas med fjärrsupport. 

Visa objekt ...

Telefonsupport

Telefonsupport

Om du behöver hjälp med din dator, nätverk, skrivare, kopiator, nätverk, eller annat IT-relaterat så kan våra duktiga supporttekniker oftast hjälpa till. Kontakta vår helpdesk via telefon eller e-post. Vi kan hjälpa dig via telefon eller fjärrstyrning. Har du inte supportavtal så går det bra att ringa ändå. Vi debiterar per påbörjad halvtimme. Avtalskunder har naturligtvis förtur till supporten

Visa objekt ...

Virusskanning

Virusskanning

Nedan hittar du ett par länkar till gratis virusgenomsökning av din dator online. Värt att prova för att hitta virus, spionprogram och annan skadlig kod som din nuvarande antiviruslösning har släppt igenom.

Visa objekt ...

IP info

IP info

Visar data om din uppkoppling. Bra att veta när du pratar med våra tekniker.

Visa objekt ...

Våra partners

 
 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.